Autentificare


 
Cos
Produs Perioada
Nici un produs selectat
 

Termeni si conditii de utilizare

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Cap I - DEFINITII

ssl-certificat.ro detinut legal si operat de catre R&D Software Solutions srl - denumita in continuare RDSS, PRESTATORUL serviciilor de eliberare CERTIFICATE SSL, prin intermediul AUTORITATIILOR DE CERTIFICARE, care pot fi contractate prin intermediul ssl-certificat.ro .

  • Comanda - cerere adresata ssl-certificat.ro de catre o persoana fizica sau juridica Romana prin care aceasta din urma solicita servicii de eliberare certificate ssl
  • Client - orice persoana fizica sau juridica Romana, inregistrata pe ssl-certificat.ro, care initiaza o comanda.

Cap II - INTRODUCERE

Prezentul document defineste cadrul in care ssl-certificat.ro este de acord sa furnizeze servicii clientilor sai, si reprezinta un acord intre ssl-certificat.ro si clientii sai, astfel incat utilizarea serviciilor ssl-certificat.ro presupune acceptarea si conformarea in totalitate de catre clienti la prezentul Termeni si Conditii de Utilizare.

ssl-certificat.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment prezentul document, acest lucru insa nu constituie motiv intemeiat pentru incetarea relatiilor de colaborare de catre client si nici pentru refuzarea platii serviciilor ssl-certificat.ro.

Ne rezervam dreptul de anula in orice moment contul de utilizator cat si procesul de comanda, indiferent de statutul acestuia, in cazul suspiciunilor de frauda de orice fel. Tentativele de frauda de orice fel vor fi semnalate organelor competente.

Cap III - PROCESUL DE COMANDA

Orice comanda se va face online pe ssl-certificat.ro, dupa autentificarea clientului. Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. In cazul upload-ului unui CSR generat de catre client, acest CSR va trebuii sa fie de tip 2048 biti. RDSS nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.

Dupa finalizarea comenzii se va genera in mod automat o confirmare de comanda. Confirmarea de comanda contine toate informatiile necesare efectuarii platii si este disponibila in sectiunea "facturi / confirmari comanda". Confirmarea de comanda nu are valoare contabila.

Cap IV - TERMENE DE PLATA / FACTURARE

Clientii beneficiaza de serviciile de eliberare a certificatelor digitale, uzual, in termen de 5 zile lucratoare de la receptionarea platii. RDSS recomanda clientilor sa confirme plata efectuale prin ordin de plata si prin mandat postal prin trimiterea documentului ce atesta acest lucru fie prin email la office[at]rdss.ro. Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans fata de perioada de timp in care acestea sunt furnizate.

O versiune printabila a confirmarii de comanda va fi la dispozitia clientului in sectiunea "facturi / confirmari comanda". Clientii trebuie sa achite contravaloarea confirmarii de comanda in avans la inceputul fiecarei perioade de plata, in termen de 5 zile calendaristice de la data validarii acesteia. Confirmarile de comanda neachitate se vor anula automat dupa 20 de zile.

Ulterior receptionarii platii se va emite factura fiscala. Copia facturii fiscale se va putea fi vizualizata in sectiunea "facturi / confirmari comanda". Clientii vor primi factura fiscala originala prin posta la adresa mentionata in "cont utilizator".

VALUTA UTILIZATA

Toate confirmarile de comanda, facturile si platile sunt exprimate si procesate in RON. Preturile afisate pe ssl-cerfificat.ro in orice alta moneda sunt orientative, si pot fi eronate. Clientii sunt sfatuiti sa verifice sumele exprimate in RON in sectiunea "facturi/confirmari comanda" si detalierea acestora prin apasarea butonului "ARATA" din aceasta sectiune.

SUSPENDAREA

Ne rezervam dreptul de a suspenda orice cont de client al RDSS (beneficiar al oricarui serviciu oferit de RDSS), impreuna cu serviciile asociate, cu sau fara notificare prealabila, in conditiile in care se constata un abuz de orice fel, sau in cazul in care exista posibilitatea unui litigiu ce poate afecta de orice natura RDSS. In cazul in care litigiile intre parti sunt solutionate, se recurge la o masura de ridicare a suspendarii sau terminarea serviciului conform deciziilor legale.

PLATI PRIN CARD

Platile prin card sunt procesate prin intermediul conexiunilor securizate puse la dispozitie de catre procesatorul de plati online MOBILPAY. Cardurile acceptate pentru plati online sunt MASTERCARD si VISA. In cazul platilor online efectuate cu credit/debit card se percepe un comision de 2,7% din valoarea totala a tranzactiei.

Cap V - GARANTIA DE RETURNARE A BANILOR

Clientii au dreptul la rambursarea sumei achitate minus cheltuielile de decontare pana la momentul receptionarii platii de catre RDSS. Clientii sunt rugati sa solicite acest lucru printr-un email catre office[at]rdss.ro. Mesajul trebuie sa contina datele de identificare ale clientului, motivele pentru care solicita returnarea banilor, precum si informatiile necesare efectuarii acestei operatiuni. Clientii se obliga in mod expres sa nu solicite in nici un caz stornarea comenzii / facturii dupa momentul receptionarii platii de catre RDSS.

Clientii se obliga in mod expres sa nu solicite in nici un caz stornarea comenzii / facturii dupa momentul receptionarii platii de catre RDSS. Clientii recunosc in mod expres ca serviciile de eliberare a CERTIFICATELOR DIGITALE, sunt servicii PERSONALIZATE si au un grad de VOLATILITATE ridicat. Prin urmare, Clientii se obliga in mod expres sa nu demareze proceduri de stornare a platilor si sa nu solicite in nici un caz stornarea facturii(anularea comenzii) dupa momentul receptionarii platii, recunoscand ca in aceasta situatie creeaza in mod constient prejudicii RDSS. Clientii recunosc ca RDSS este indreptatita sa recupereze pe cale legala a prejudiciul creeat de actiuniile Clientilor.

Cap VI - RESPONSABILITATILE CLIENTULUI

ACTUALIZARE

Clientul este responsabil pentru actualizarea informatiilor de contact din sectiunea "detalii cont", atunci cand este necesar. Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.

SECURITATE

Clientul este responsabil pentru mentinerea in conditii de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile. Daca exista orice dubiu in acest sens clientul trebuie sa solicite modificarea datelor de autentificare contactand echipa de asistenta.

Cap VII - TERMENI GENERALI

MODIFICARI

Ne rezervam dreptul de a face adaugiri, anulari sau modificari sau excluderi in cadrul ofertelor, serviciilor vandute, precum si asupra acestor Termeni si Conditii, preturi si pagina web oricand, informarea facandu-se prin intermediul continutului ssl-certificat.ro. Sfatuim pe toti clientii sa verifice acest document cel putin o data pe luna pentru a fi la curent cu orice modificari.

JURISDICTIE, LOC DE JUDECATA, STATUT JURIDIC

Acesti Termeni si Conditii sunt in concordanta cu legile in vigoare de pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legile Uniunii Europene. In cazul in care se ajunge la actionarea in judecata, prin acest document se decide ca aceasta sa aiba loc in Baia Mare, Romania, si conform acestui document toate informatiile necesare vor fi puse la dispozitia autoritatilor.

Vom coopera cu toate resursele in investigari asupra actelor de violare a securitatii sistemelor sau a retelei, a tentativelor de frauda si vom coopera cu autoritatile in cazul unor infractiuni. Clientii care incalca prezentele prevederi pot raspunde penal sau civil.

Suntem unicii in masura sa judece ce anume reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor de mai sus. Esecul oricarui client in a se conforma termenilor si conditiilor de mai sus constituie motiv pentru suspendare sau dezactivare.