Autentificare


 
Cos
Produs Perioada
Nici un produs selectat
 

Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITE

Protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private sectorul comunicatiilor electronice R&D Software Solutions srl (detinatorul legal al ssl-certificat.ro) are obligatia de a administra conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este:

Prelucrarea de date cu caracter personal in vederea serviciilor de eliberare certificate digitale. Este obligatoriu sa furnizati datele solicitate, acestea fiind necesare generarii certificatului digital. Refuzul dumneavoastra ar conduce la imposibilitatea emiterii certificatului digital.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii in vederea facturarii, comunicarilor tehnice si comerciale si/sau in vederea emiterii certificatelor digitale de catre AUTORITATILE DE CERTIFICARE.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul R&D Software Solutions srl. Cererea dumneavoastra poate fi transmisa printr-un e-mail semnat cu semnatura electronica extinsa bazata pe un certificat calificat, la adresa: office@rdss.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Politica de confidentialitate

SSL CERTIFICAT respecta confidentialitatea informatiilor privitoare la clientii sai si in acest sens am elaborat o serie de politici si proceduri privind protejarea acestor informatii.

a). Ce fel de informatii colecteaza SSL CERTIFICAT?

Pentru prestarea serviciilor, SSL CERTIFICAT colecteaza, stocheaza si utilizeaza informatii care pot fi considerate private.
Unele dintre aceste informatii - precum numele clientului (firma), adresa, numarul de telefon, cont bancar, etc. - sunt furnizate de clienti pentru stabilirea unei relatii bazate pe un cadru legal, respectiv pentru facturare.
Alte informatii - starea contului, etc... - sunt create si mentinute de SSL CERTIFICAT pentru desfasurarea normala a activitatii, incluzand comunicarea bilaterale. SSL CERTIFICAT poate utiliza cookie-uri pentru stocarea de informatii in computerul clientului.

Refuzul de a ne furniza aceste date determina imposibilitatea desfasurarii unei colaborari intre SSL CERTIFICAT si Dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, in cazul persoanelor fizice, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Dep. Vanzari, la adresa de corespondenta disponibila in pagina Contact. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

b). Securitatea datelor

SSL CERTIFICAT va proteja confidentialitatea informatiilor privind clientii sai, conturile acestora, precum si a comunicatiilor personale in limita tehnologiilor, a echipamentelor existente si a resurselor de care dispune SSL CERTIFICAT si in conformitate cu legile existente, cu interesele SSL CERTIFICAT, ale partenerilor SSL CERTIFICAT, ale angajatilor si ale clientilor SSL CERTIFICAT conform legislatiei romane in vigoare.

c). Cum sunt utilizate informatiile furnizate de catre clienti?

SSL CERTIFICAT nu va vinde, inchiria sau oferi cu titlu gratuit informatii privind clientii sai unor terte parti. In cazurile prevazute de lege, SSL CERTIFICAT poate furniza aceste informatii autoritatilor. SSL CERTIFICAT isi rezerva dreptul de a utiliza aceste informatii pentru instiintarea clientilor sai in legatura cu produse si servicii noi, upgrade-uri in cadrul retelei, etc.

d). Modificarea informatiilor privind clientii

Clientii pot modifica unele informatii accesand interfata "CONTUL MEU".

e). Se respecta confidentialitatea informatiilor pe siturile catre care SSL CERTIFICAT ofera linkuri?

SSL CERTIFICAT poate furniza linkuri catre situri partenere sau alte situri. Aceste situri pot avea politici privind confidentialitatea datelor diferite de cea impusa de SSL CERTIFICAT. SSL CERTIFICAT nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste politica de confidentialitate a acestor situri. SSL CERTIFICAT nu va cenzura, bloca sau monitoriza informatiile transmise dinspre/spre siturile clientilor sai, cu exceptia cazurilor in care clientul a incalcat Termeni si Conditiile de utilizare.