Autentificare


 
Cos
Produs Perioada
Nici un produs selectat
 

certificat ssl Thawte SSL123 CERTIFICATE

DV - S

CERTIFICAT SSL: "Thawte SSL123 Certificate"

Certificatul SSL Thawte SSL123 reprezinta nivelul de baza de validare, care demonstreaza ca domeniul tau este certificat si autorizat. Prin criptarea SSL, certificatul asigura ca informatiile ramin private in procesul de comunicare dintre serverul tau Web si browserele clientilor tai.

Thawte ofera acum certificate SSL pentru clientii care folosesc domenii in sistem internationalizat, fiind prima si singura AUTORITATE SSL care ofera pe piata acesta facilitate. Numele domeniilor in sistem internationalizat (IDNs) ofera un mecanism convenabil pentru ca utilizatorii sa acceseze site-urile in limba lor preferata. Sistemele Thawte sunt acum in masura sa recunoasca si sa emita certificate care sa contina setul local de caractere in toate inregistrarile certificatului.
Acest lucru inseamna este ca puteti cumpara acum un Certificat de SSL123 pentru a asigura publicarea site-ul tau pe un nume de tip domeniu internationalizat. Un exemplu al continutului certificatului pentru un IDN este prezentat mai jos.
Nu numai detaliile certificatului digital va fi reflectat in in format internationalizat(localizat), dar si "Thawte Trusted Site Seal" va fi afisat, de asemenea,in limba locala. Certificatele de 256-bit SSL de criptare Thawte SSL123 sunt capabile de a furniza criptare pe 256-biti, standard in industrie la data curenta. Cu Thawte, tu ai de-a face cu o autoritate de certificare de tip "root". Acest lucru inseamna ca Thawte nu este dependent o alta AUTORITATE DE CERTIFICARE SSL.

Informatiile cuprinse intr-un Certificat SSL123. Cand instalati un Certificat SSL123 pe server-ul dvs., clientii vor avea posibilitatea de vizualizare a urmatoarelor informatii:
* domeniu pentru care certificatul a fost eliberat
* intervalul de valabilitate a certificatului. Acest lucru este extrem de important, deoarece arata utilizatorilor data de eliberare si cea de expirare a certificatului dvs. SSL123 - certificatul SSL Web SSL123 este un certificat semnat direct(UNCHAINED) de catre Thawte root CA.


Produs suportat de 99,3% din browserele existente


pret 40.25 Euro / 1 an
pret 70.15 Euro / 2 ani


* Nu sti ce sa alegi sau nu gasesti CERTIFICATUL DIGITAL cautat? Doresti un CERTIFICAT SSL eliberat de alta AUTORITATE DE CERTIFICARE SSL?
* Ai nevoie de suport pentru implementarea de solutii de criptare si autentificare?
* Ai probleme cu setarea serverelor tale SSL?

Lasa-ne un mesaj si te vom contacta in cel mai scurt timp!