Autentificare


 
Cos
Produs Perioada
Nici un produs selectat
 

certificat ssl Thawte SSL WEB SERVER WITH EV

EV - S

CERTIFICAT SSL: "Thawte SSL Web Server with EV"

Certificatul Thawte SSL Web Server with EV (VALIDARE EXTINSA) reprezinta nivelul complet de validare (nume domeniu si verificarea identitatii). Ofera posibilitatea encriptiei pe 256, 128, 56 sau 40 de biti in functie de posibilitatile browser-ului client si de capabilitatea de serverului tau WEB si a sistemelor de criptare(cipher suite) instalate pe acesta. Internationalized Domain Names (IDNs) asigura un mecanism facil de accesare a continutui website-ului D-vs. de catre utilizatori in limba lor preferata. Prin criptarea SSL, certificatul asigura ca informatiile vehiculate in procesul de comunicare dintre serverul tau Web si browserele clientilor tai ramin private.
Increderea clientilor in "Green Address Bar Extended Validation SSL" ofera vizitatorilor site-ului WEB o cale usoara si sigura de marire a confidentei in aplicatia dvs. online. Bara de adresa a browser-ului client se schimba in verdre si afiseaza numele detinatorului certificatului de VALIDARE EXTINSA. Bara de "statutut securitate" a browser-ului afiseaza ca transactiei este encriptata si ca organizatia detinatoare a site-ului (certificatului) a fost autentificata in conformitate cu cele mai riguroase standarde disponibile in industrie.

Thawte ofera acum certificate SSL pentru clientii care folosesc domenii in sistem internationalizat, fiind prima si singura AUTORITATE SSL care ofera pe piata acesta facilitate. Numele domeniilor in sistem internationalizat (IDNs) ofera un mecanism convenabil pentru ca utilizatorii sa acceseze site-urile in limba lor preferata. Sistemele Thawte sunt acum in masura sa recunoasca si sa emita certificate care sa contina setul local de caractere in toate inregistrarile certificatului.
Acest lucru inseamna este ca puteti cumpara acum un Certificat Twante SSL Web Server with EV pentru a asigura publicarea site-ul tau pe un nume de tip domeniu internationalizat. Un exemplu al continutului certificatului pentru un IDN este prezentat mai jos.
Nu numai detaliile certificatului digital va fi reflectat in in format internationalizat(localizat), dar si "Thawte Trusted Site Seal" va fi afisat, de asemenea,in limba locala. Certificatele de 256-bit SSL de criptare Thawte SSL123 sunt capabile de a furniza criptare pe 256-biti, standard in industrie la data curenta. Cu Thawte, tu ai de-a face cu o autoritate de certificare de tip "root". Acest lucru inseamna ca Thawte nu este dependent o alta AUTORITATE DE CERTIFICARE SSL.

Informatiile cuprinse intr-un certificat Thawte SSL Web Server with EV. Cand instalati un Thawte SSL Web Server with EV pe server-ul dvs., clientii vor avea posibilitatea de vizualizare a urmatoarelor informatii:
* certificarea identitatii posesorului(operatorului) domeniului
* domeniu pentru care certificatul a fost eliberat
* intervalul de valabilitate a certificatului. Acest lucru este extrem de important, deoarece arata utilizatorilor data de eliberare si cea de expirare a certificatului dvs. - certificatul Thawte SSL Web Server este un certificat semnat direct(UNCHAINED) de catre Thawte root CA.


Produs suportat de 99,3% din browserele existente


pret 185.85 Euro / 1 an
pret 324.95 Euro / 2 ani


* Nu sti ce sa alegi sau nu gasesti CERTIFICATUL DIGITAL cautat? Doresti un CERTIFICAT SSL eliberat de alta AUTORITATE DE CERTIFICARE SSL?
* Ai nevoie de suport pentru implementarea de solutii de criptare si autentificare?
* Ai probleme cu setarea serverelor tale SSL?

Lasa-ne un mesaj si te vom contacta in cel mai scurt timp!