Autentificare


 
Cos
Produs Perioada
Nici un produs selectat
 

certificat ssl RAPID SSL

DV - S

CERTIFICAT SSL: "Rapid SSL"

Certificat digital eliberat ultra rapid, instalat in cateva secunde, RapidSSL este un certificat SSL pe 128/256 biti de tip "single root".
RapidSSL.com este proprietarul "root"-ului folosit pentru eliberarea certificatelor digitale de tip RapidSSL, fiind in acest sens un furnizor de certificate SSL serios si stabil. RapidSSL root este present in mod nativ in browserele IE 5.01+, Netscape 4.7+ and Mozilla 1+ ai in alete multe alte browsere ce ruleaza pe sistemele de operare Windows and Mac. RapidSSL este solutia ideala pentru securizarea site-urilor web ecommerce.
Certificatele digitale RapidSSL sunt recunoscute de aproximativ 99% din browsere si sunt ideale pentru site-uri web care deruleaza voume mici si medii de tranzactii ecommerce. Daca volumul tranzactiilor este mediu/mare si doriti garantia unui certificat SSL de marca sau daca doriti un sigiliu web avansat (advanced site seal technology), va recomandam "Professional Level SSL certificates".


Produs suportat de 99,3% din browserele existente


pret 16.15 Euro/dom / 1 an
pret 26.95 Euro/dom / 2 ani


* Nu sti ce sa alegi sau nu gasesti CERTIFICATUL DIGITAL cautat? Doresti un CERTIFICAT SSL eliberat de alta AUTORITATE DE CERTIFICARE SSL?
* Ai nevoie de suport pentru implementarea de solutii de criptare si autentificare?
* Ai probleme cu setarea serverelor tale SSL?

Lasa-ne un mesaj si te vom contacta in cel mai scurt timp!