Autentificare


 
Cos
Produs Perioada
Nici un produs selectat
 

CERTIFICATE SSL (TOATE)

Best buy - DV - S

Globe Standard SSL

SUPER PRET 9.99 Euro!
CERTIFICATE SSL pe 128 bit proiectate pentru criptare de web site-uri de volum scazut al tranzactiilor online.
De incredere pentru peste 99.3% din utilizatorii de Internet curent, Globe Standard SSL este solutia pt site-urile noi sau medii unde increderea a fost stabilita si verificarea identitatii nu este necesara. ... detalii

pret 9.99 Euro / 1 an
pret 19.80 Euro / 2 ani
pret 29.55 Euro / 3 ani


Best buy - DV - S

AlphaSSL Standard SSL by GlobalSign

CERTIFICAT SSL de tip "single domain name", cu emitere rapida, ideal pentru site-uri web entry-level. Iti securizeaza tranzactiile si sesiunile login, prin critare pe 256 biti. Pentru site-uri web, prin utilizarea facilitatilor SSL, se obtine marirea increderii. Prin utilizarea unui brand SSL binecunoscut global, iti sugeram sa alegi un CERTIFICAT SSL din gama brand-ului GlobalSign.
♦ Nu necesita prelucrarea de documente
♦ Eliberare rapida
♦ Secure Site Seal click-abil(verificare online a site-ului)
♦ De incredere pentru peste 99.3% din utilizatorii de Internet ... detalii

pret 21.60 Euro / 1 an
pret 36 Euro / 2 ani
pret 50.4 Euro / 3 ani


Best buy - DV - S - SGC

GlobalSign DomainSSL for Microsoft OFFICE 365

CERTIFICAT SSL compatibil cu MS OFFICE 365
Include GRATUIT securizarea subdomeniilor "mail", "owa", "autodiscover"!
Licenta de utilizare utilizarea GRATUITA, pe mai multe servere!
Include GRATUIT componenta de encriptare "SGC"!

CERTIFICAT SSL de tip "single domain name", cu emitere rapida, cu encriptie puternica si veritabila pe 128 sau 256 biti, emise de autoritatea de certificare GlobeSign, brand SSL binecunoscut global. Recunoscut de toate browser-ele si device-uri - SSL fara compromis.
♦ Nu necesita prelucrarea de documente
♦ Eliberare rapida
♦ Secure Site Seal click-abil(verificare online a site-ului)
♦ De incredere pentru toate browser-ele si device-uri
♦ Garantie de $10000 ... detalii

pret 106.80 Euro / 1 an
pret 199.20 Euro / 2 ani
pret 289.40 Euro / 3 ani


Best buy - EV - S - SGC

GlobalSign ExtendedSSL

GlobalSign ExtendedSSL (EV SSL validare EXTINSA) ofera nivelul complet de validare pentru domeniu si identitatea detinatorului acestuia.
Prin inglobarea tehnologiei SGC, CERTIFICATUL GlobalSign ExtendedSSL asigura nivelul cel mai puternic de criptare disponibil comercial.
GlobalSign ExtendedSSL cu SGC si EV inglobat este produsul preferat de detinatorii site-urilor web de comert electronic sau business online care doresc cresterea prestigiului site-ului si sa ofere cea mai mare incredere utilizatorilor sai. La aceasta decizie a operatorilor de aplicatii online contribuie:
CERTIFICAT SSL de tip "single CA".
♦ garantie de 250000USD din partea GlobeSign
pret atractiv
... detalii

pret 554.99 Euro / 1 an
pret 873.60 Euro / 2 ani


EMAIL

Globe Secure Email Certificate

CERTIFICATELE SSL Globe Email va permit sa semnati digital si sa criptati continutul emailului in clientul dvs. de email, pentru a autentifica si a securiza comunicatiile prin e-mail. Permite destinatarilor emailurilor confirmarea identitatii tale si asigura ca email nu a fost modificat in timpul transmisiei. De asemenea, este simplu sa criptezi pe deplin sesiunea de comunica?ii pentru a impiedica vizionarea neautorizata a continutului. ... detalii

pret 14.99 Euro/an


DV - S

Rapid SSL

CERTIFICAT digital eliberat ultra rapid, instalat in cateva secunde, RapidSSL este un CERTIFICAT SSL pe 128/256 biti de tip "single root".
RapidSSL.com este proprietarul "root"-ului folosit pentru eliberarea CERTIFICATElor digitale de tip RapidSSL, fiind in acest sens un furnizor de CERTIFICATE SSL serios si stabil. RapidSSL root este present in mod nativ in browserele IE 5.01+, Netscape 4.7+ and Mozilla 1+ ai in alete multe alte browsere ce ruleaza pe sistemele de operare Windows and Mac. RapidSSL este solutia ideala pentru securizarea site-urilor web ecommerce.
CERTIFICATELE digitale RapidSSL sunt recunoscute de aproximativ 99% din browsere si sunt ideale pentru site-uri web care deruleaza voume mici si medii de tranzactii ecommerce. Daca volumul tranzactiilor este mediu/mare si doriti garantia unui CERTIFICAT SSL de marca sau daca doriti un sigiliu web avansat (advanced site seal technology), va recomandam "Professional Level SSL CERTIFICATES".
... detalii

pret 15.99 Euro/dom/an


DV - M

Globe Standard Multi Domain SSL

Fiti printre primi clienti ai CERTIFICATULUI Standard Multi-Domain!
Securizeaza multiple (pana la 100) nume de domenii cu un singur CERTIFICAT! Achita costul CERTIFICATULUI pentru fiecare domeniu dorit si poti astfel administra un singur CERTIFICAT mpentru toate domeniile tale! Exemplu: secure.mydomain.com; secure.mydomain.co.uk; secure.mydomain.net. ... detalii

pret 35.99 Euro/dom/an


OV - M

Globe Multi Domain SSL

CERTIFICATELE Globe OV Multi-Domain SSL (Multi Domanin) permit intreprinderilor sa-si asigura gazduire de site-uri web multiple, inclusiv de pana la 100 de domenii intr-un singur CERTIFICAT. Solutia completa de validare a afaceri ofera o mai mare incredere utilizator. Intreprinderile pot consolida toate domeniile sigure intr-un singur CERTIFICAT. De exemplu: globehosting.com, secure.globehosting.net, globehosting.es, secure.globehosting.com.

In mod similar, clientii cu mai mult de un magazin online pot asigura toate site-urile lor intr-un mediu shared hosting cu o singura adresa IP fara a fi necesare servere separate, dedicate, de exemplu: secure.myshop1.com; secure.myshop2.com; secure.myshop3.com. (servere web bazate pe Apache )

... detalii

pret 41.99 Euro/dom/an


OV - S

Globe SSL OV Certificate

CERTIFICATE SSL concepute pentru securizarea site-urilor, retelelor intranet si extranet. CERTIFICATELE Globe SSL prezinta incredere pentru 99.3% din browsere, si reprezinta solutia profesionala pentru securizarea serverului dvs. CERTIFICATELE Globe SSL prezinta o garantie de $10.000. ... detalii

pret 51.99 Euro/an


DV - S

Thawte SSL123 Certificate

CERTIFICATUL SSL Thawte SSL123 reprezinta nivelul de baza de validare, care demonstreaza ca domeniul tau este CERTIFICAT si autorizat. Prin criptarea SSL, CERTIFICATUL asigura ca informatiile ramin private in procesul de comunicare dintre serverul tau Web si browserele clientilor tai.

Thawte ofera acum CERTIFICATE SSL pentru clientii care folosesc domenii in sistem internationalizat, fiind prima si singura AUTORITATE SSL care ofera pe piata acesta facilitate. Numele domeniilor in sistem internationalizat (IDNs) ofera un mecanism convenabil pentru ca utilizatorii sa acceseze site-urile in limba lor preferata. Sistemele Thawte sunt acum in masura sa recunoasca si sa emita CERTIFICATE care sa contina setul local de caractere in toate inregistrarile CERTIFICATULUI.
Acest lucru inseamna este ca puteti cumpara acum un CERTIFICAT de SSL123 pentru a asigura publicarea site-ul tau pe un nume de tip domeniu internationalizat. Un exemplu al continutului CERTIFICATULUI pentru un IDN este prezentat mai jos.
Nu numai detaliile CERTIFICATULUI digital va fi reflectat in in format internationalizat(localizat), dar si "Thawte Trusted Site Seal" va fi afisat, de asemenea,in limba locala. CERTIFICATELE de 256-bit SSL de criptare Thawte SSL123 sunt capabile de a furniza criptare pe 256-biti, standard in industrie la data curenta. Cu Thawte, tu ai de-a face cu o autoritate de certificare de tip "root". Acest lucru inseamna ca Thawte nu este dependent o alta AUTORITATE DE CERTIFICARE SSL.

Informatiile cuprinse intr-un CERTIFICAT SSL123. Cand instalati un CERTIFICAT SSL123 pe server-ul dvs., clientii vor avea posibilitatea de vizualizare a urmatoarelor informatii:
* domeniu pentru care CERTIFICATUL a fost eliberat
* intervalul de valabilitate a CERTIFICATULUI. Acest lucru este extrem de important, deoarece arata utilizatorilor data de eliberare si cea de expirare a CERTIFICATULUI dvs. SSL123 - CERTIFICATUL SSL Web SSL123 este un CERTIFICAT semnat direct(UNCHAINED) de catre Thawte root CA.
... detalii

pret 55.99 Euro/an


DV - W

AlphaSSL Widcard SSL by GlobalSign

CERTIFICAT SSL de tip "wildcard"(include totale subdomenile ex: *.SSL-CERTIFICAT.ro), cu emitere rapida, ideal pentru site-uri web entry-level. Iti securizeaza tranzactiile si sesiunile login, prin critare pe 256 biti. Pentru site-uri web, prin utilizarea facilitatilor SSL, se obtine marirea increderii. Prin utilizarea unui brand SSL binecunoscut global, iti sugeram sa alegi un CERTIFICAT SSL din gama brand-ului GlobalSign.
♦ Nu necesita prelucrarea de documente
♦ Eliberare rapida
♦ Secure Site Seal click-abil(verificare online a site-ului)
♦ De incredere pentru peste 99.3% din utilizatorii de Internet ... detalii

pret 76.80 Euro / 1 an
pret 138.00 Euro / 2 ani
pret 188.40 Euro / 3 ani


DV - S - SGC

GlobalSign DomainSSL Standard SSL

CERTIFICAT SSL de tip "single domain name", cu emitere rapida, cu encriptie puternica si veritabila pe 128 sau 256 biti, emise de GlobeSign, brand SSL binecunoscut global. Recunoscut de toate browser-ele si device-uri - SSL fara compromis.
♦ Nu necesita prelucrarea de documente
♦ Eliberare rapida
♦ Secure Site Seal click-abil(verificare online a site-ului)
♦ De incredere pentru toate browser-ele si device-uri
♦ Garantie de $10000 ... detalii

pret 104.4 Euro / 1 an
pret 187.2 Euro / 2 ani
pret 254.4 Euro / 3 ani


DV - M - SGC

GlobalSign DomainSSL Unified Communications SSL

CERTIFICAT SSL de tip "Unified Communications"(multi domain name bundle), cu emitere rapida, cu encriptie puternica si veritabila pe 128 sau 256 biti, emise de GlobeSign, brand SSL binecunoscut global. Recunoscut de toate browser-ele si device-uri - SSL fara compromis.
♦ Nu necesita prelucrarea de documente
♦ Eliberare rapida
♦ Secure Site Seal click-abil(verificare online a site-ului)
♦ De incredere pentru toate browser-ele si device-uri
♦ Garantie de $10000 ... detalii

pret 1'st dom. 104.40 Euro / 1 an (add. dom. 52.80 Euro)
pret 1'st dom. 187.20 Euro / 2 ani (add. dom. 86.40 Euro)
pret 1'st dom. 254.40 Euro / 3 ani (add. dom. 128.40 Euro)


DV - W

Globe Standard Wildcard SSL

CERTIFICATELE Globe Standard SSL pe 128 biti sunt create pentru criptarea siteurilor WEB cu volum redus de tranzactii online. Globe Standard Wildcard SSL prezinta incredere pentru 99.3% din utilizitorii intrernetului si este Solutia pentru noile siteuri unde increderea a fost stabilita, iar verificarea entitatiilor (pentru a asigura identitatea) nu este necesara.
CERTIFICATELE Wildcard SSL securizeaza subdomenii multiple de genul *.SSL-CERTIFICAT.ro (shop.SSL-CERTIFICAT.ro, www.SSL-CERTIFICAT.ro, SSL-CERTIFICAT.ro, etc...). ... detalii

pret 114.00 Euro/an


OV - S

Thawte SSL Web Server Certificate

CERTIFICATUL Thawte SSL Web Server reprezinta nivelul complet de validare(nume domeniu si verificarea identitatii). Ofera posibilitatea encriptiei pe 256, 128, 56 sau 40 de biti in functie de posibilitatile browser-ului client si de capabilitatea de serverului tau WEB si a sistemelor de criptare(cipher suite) instalate pe acesta. Prin criptarea SSL, CERTIFICATUL asigura ca informatiile vehiculate in procesul de comunicare dintre serverul tau Web si browserele clientilor tai ramin private. Internationalized Domain Names (IDNs) asigura un mecanism facil de accesare a continutui website-ului D-vs. de catre utilizatori in limba lor preferata.

Thawte ofera acum CERTIFICATE SSL pentru clientii care folosesc domenii in sistem internationalizat, fiind prima si singura AUTORITATE SSL care ofera pe piata acesta facilitate. Numele domeniilor in sistem internationalizat (IDNs) ofera un mecanism convenabil pentru ca utilizatorii sa acceseze site-urile in limba lor preferata. Sistemele Thawte sunt acum in masura sa recunoasca si sa emita CERTIFICATE care sa contina setul local de caractere in toate inregistrarile CERTIFICATULUI.
Acest lucru inseamna este ca puteti cumpara acum un CERTIFICAT Twante SSL Web Server CERTIFICATE pentru a asigura publicarea site-ul tau pe un nume de tip domeniu internationalizat. Un exemplu al continutului CERTIFICATULUI pentru un IDN este prezentat mai jos.
Nu numai detaliile CERTIFICATULUI digital va fi reflectat in in format internationalizat(localizat), dar si "Thawte Trusted Site Seal" va fi afisat, de asemenea,in limba locala. CERTIFICATELE de 256-bit SSL de criptare Thawte SSL123 sunt capabile de a furniza criptare pe 256-biti, standard in industrie la data curenta. Cu Thawte, tu ai de-a face cu o autoritate de certificare de tip "root". Acest lucru inseamna ca Thawte nu este dependent o alta AUTORITATE DE CERTIFICARE SSL.

Informatiile cuprinse intr-un CERTIFICAT Thawte SSL Web Server. Cand instalati un CERTIFICAT Thawte SSL Web Server pe server-ul dvs., clientii vor avea posibilitatea de vizualizare a urmatoarelor informatii:
* certificarea identitatii posesorului(operatorului) domeniului
* domeniu pentru care CERTIFICATUL a fost eliberat
* intervalul de valabilitate a CERTIFICATULUI. Acest lucru este extrem de important, deoarece arata utilizatorilor data de eliberare si cea de expirare a CERTIFICATULUI dvs. - CERTIFICATUL Thawte SSL Web Server este un CERTIFICAT semnat direct(UNCHAINED) de catre Thawte root CA.
... detalii

pret 136.00 Euro/an


CS

Code Signing by Global SSL

Code Signing, through the use of digital signatures, enables software developers to include information about themselves and their code with their software. Your end users who download digitally signed 32-bit or 64-bit Portable Executable (.exe, .ocx, .dll or other) or .cab files can be confident that code really comes from you and has not been altered or corrupted since it was created and signed. ... detalii

pret 139.00 Euro/an


OV - S

Globe Premium SSL

CERTIFICATELE Globe Premium SSL prezinta o noua garantie de $250.000, si sunt asadar CERTIFICATELE emise de Globe SSL CA cu cea mai mare garantie.CERTIFICATE Globe Premium SSL pe 128 biti sunt facute pentru securizarea siteurilor, retelelor intranet si extranet. ... detalii

pret 165.99 Euro/an


OV - S - SGC

Globe SGC SSL

CERTIFICATE SSL 128/256 biti concepute special pentru securizarea site-uri web de renume. SGC(Server Gated Cryptography) activeaza upgradare capacitalilor de criptare pe browserele mai vechi bazate pe criptare pe 40 de biti in criptare completa 128/256 biti - asigura protectia site-ul, este de incredere pentru cel mai mare numar de utilizatori de internet. Globe SGC SSL CERTIFICATELE reprezinta solutia profesionala pentru securizarea serverului Web si ofera simultan si o garantie de 250.000 USD. ... detalii

pret 170.99 Euro/an


OV - S - SGC

Thawte SGC SuperCerts

CERTIFICATUL Thawte SGC SuperCert este CERTIFICATUL SSL care asigura nivelul cel mai puternic de criptare posibil. Asigura in mod automat protectia prin upgrade-ul la o encriptie pe minimum 128 de biti in cazul clientilor care folosesc browsere vechi care au capacitatea de encriptie limitata la 40 sau 56 de biti. criptarea pe 256 de biti este disponibila pentru clientii care utilizeaza "cipher suite" capabile de encriptie pe 256 de biti. Thawte SGC SuperCert asigura cea mai buna securitate atat pentru dvs. cat si pentru clientii dvs..
Studii recente realizate de catre "Yankee Group" au demonstrat ca CERTIFICATELE SSL "SGC-enabled" funtioneaza conform specificatilor as described, oferind in consecinta secutitate extinsa pentru zeci de milioane de utilizatori PC in cazul in care toate portalurile e-commerce ar utiliza aceste CERTIFICATE "SGC-enabled".

Internationalized Domain Names (IDNs) asigura un mecanism facil de accesare a continutui website-ului D-vs. de catre utilizatori in limba lor preferata. Prin criptarea SSL, CERTIFICATUL asigura ca informatiile vehiculate in procesul de comunicare dintre serverul tau Web si browserele clientilor tai ramin private.

Thawte ofera acum CERTIFICATE SSL pentru clientii care folosesc domenii in sistem internationalizat, fiind prima si singura AUTORITATE SSL care ofera pe piata acesta facilitate. Numele domeniilor in sistem internationalizat (IDNs) ofera un mecanism convenabil pentru ca utilizatorii sa acceseze site-urile in limba lor preferata. Sistemele Thawte sunt acum in masura sa recunoasca si sa emita CERTIFICATE care sa contina setul local de caractere in toate inregistrarile CERTIFICATULUI.
Acest lucru inseamna este ca puteti cumpara acum un CERTIFICAT Thawte SGC SuperCert pentru a asigura publicarea site-ul tau pe un nume de tip domeniu internationalizat. Un exemplu al continutului CERTIFICATULUI pentru un IDN este prezentat mai jos.
Nu numai detaliile CERTIFICATULUI digital va fi reflectat in in format internationalizat(localizat), dar si "Thawte Trusted Site Seal" va fi afisat, de asemenea,in limba locala. CERTIFICATELE de 256-bit SSL de criptare Thawte SSL123 sunt capabile de a furniza criptare pe 256-biti, standard in industrie la data curenta. Cu Thawte, tu ai de-a face cu o autoritate de certificare de tip "root". Acest lucru inseamna ca Thawte nu este dependent o alta AUTORITATE DE CERTIFICARE SSL.

Informatiile cuprinse intr-un CERTIFICAT Thawte SGC SuperCert. Cand instalati un Thawte SGC SuperCert pe server-ul dvs., clientii vor avea posibilitatea de vizualizare a urmatoarelor informatii:
* certificarea identitatii posesorului(operatorului) domeniului
* domeniu pentru care CERTIFICATUL a fost eliberat
* intervalul de valabilitate a CERTIFICATULUI. Acest lucru este extrem de important, deoarece arata utilizatorilor data de eliberare si cea de expirare a CERTIFICATULUI dvs. - CERTIFICATUL Thawte SSL Web Server este un CERTIFICAT semnat direct(UNCHAINED) de catre Thawte root CA.
... detalii

pret 306.99 Euro/an


OV - S

Verisign Secure Site SSL

CERTIFICATELE SSL Verisign Secure Site SSL protejeaza transferul datalor sensibile cu site-urile Web, intranet sau extranet folosind o encriptie de la minimum 40 biti la maximum 256 biti. Aceste CERTIFICATE au inclus o garantie de 100.000USD si "VeriSign Secured Seal".

VeriSign, cel mai de incredere "security provider", este furnizorul de CERTIFICATE SSL de prima alegere al 93% din membrii "Fortune 500" al primelor 40 de banci majore la nivel mondial. Acestia au incredere in VeriSign datorita tehnologiei noastre de criptare cat si datorita procedurilor noastre riguroase de autentificare business.

Folosind Verisign Secure Site SSL si afisand sigiliul "VeriSign Secured Seal", clientii tai stiu ca tranzactile lor sunt sigure si ca identitatea ta este garantata. CERTIFICATELE SSL asigura encriptie standard pe minimum pe 40 biti pana la 256 biti.

Cu toate acestea, milioane de utilizatori de Internet, din toata lumea, folosesc browser-e si sisteme de operare care nu utilizeaza conectarea la cea mai puternica criptare disponibila, decat daca exista instalat pe server un CERTIFICAT SSL "SGC-enabled".
Alege CERTIFICATUL SSL Verisign-Secure-Site-Pro cu "SGC-enabled" pentru a avea disponibila criptarea SSL pe 128 biti sau 256 biti SSL pentru pana la 99.9% din vizitatori site-ului tau.
* SGC: Strongest SSL Encryption - Cea mai puternica criptare SSL ... detalii

pret 325.50 Euro/an


DV - W - SGC

GlobalSign DomainSSL Wildcard SSL

CERTIFICAT SSL de tip "wildcard"(include toate subdomenii ex: *.SSL-CERTIFICAT.ro), cu emitere rapida, cu encriptie puternica si veritabila pe 128 sau 256 biti, emise de GlobeSign, brand SSL binecunoscut global. Recunoscut de toate browser-ele si device-uri - SSL fara compromis.
♦ Nu necesita prelucrarea de documente
♦ Eliberare rapida
♦ Secure Site Seal click-abil(verificare online a site-ului)
♦ De incredere pentru toate browser-ele si device-uri
♦ Garantie de $10000 ... detalii

pret 352.8 Euro / 1 an
pret 633.6 Euro / 2 ani
pret 865.2 Euro / 3 ani


OV - W

Globe Premium Wildcard SSL

128/256 bit SSL CERTIFICATES designed for securing leading web sites, as well as intranets and extranets. Trusted by over 99.3% of current Internet users, Globe Premium SSL is the professional solution to securing your webserver. These CERTIFICATES carry a warranty of $250,000.
CERTIFICATELE Wildcard SSL securizeaza subdomenii multiple de genul *.SSL-CERTIFICAT.ro (shop.SSL-CERTIFICAT.ro, www.SSL-CERTIFICAT.ro, SSL-CERTIFICAT.ro, etc...). ... detalii

pret 385.99 Euro/an


EV - S

Thawte SSL Web Server with EV

CERTIFICATUL Thawte SSL Web Server with EV (validare EXTINSA) reprezinta nivelul complet de validare (nume domeniu si verificarea identitatii). Ofera posibilitatea encriptiei pe 256, 128, 56 sau 40 de biti in functie de posibilitatile browser-ului client si de capabilitatea de serverului tau WEB si a sistemelor de criptare(cipher suite) instalate pe acesta. Internationalized Domain Names (IDNs) asigura un mecanism facil de accesare a continutui website-ului D-vs. de catre utilizatori in limba lor preferata. Prin criptarea SSL, CERTIFICATUL asigura ca informatiile vehiculate in procesul de comunicare dintre serverul tau Web si browserele clientilor tai ramin private.
Increderea clientilor in "Green Address Bar Extended Validation SSL" ofera vizitatorilor site-ului WEB o cale usoara si sigura de marire a confidentei in aplicatia dvs. online. Bara de adresa a browser-ului client se schimba in verdre si afiseaza numele detinatorului CERTIFICATULUI de validare EXTINSA. Bara de "statutut securitate" a browser-ului afiseaza ca transactiei este encriptata si ca organizatia detinatoare a site-ului (CERTIFICATULUI) a fost autentificata in conformitate cu cele mai riguroase standarde disponibile in industrie.

Thawte ofera acum CERTIFICATE SSL pentru clientii care folosesc domenii in sistem internationalizat, fiind prima si singura AUTORITATE SSL care ofera pe piata acesta facilitate. Numele domeniilor in sistem internationalizat (IDNs) ofera un mecanism convenabil pentru ca utilizatorii sa acceseze site-urile in limba lor preferata. Sistemele Thawte sunt acum in masura sa recunoasca si sa emita CERTIFICATE care sa contina setul local de caractere in toate inregistrarile CERTIFICATULUI.
Acest lucru inseamna este ca puteti cumpara acum un CERTIFICAT Twante SSL Web Server with EV pentru a asigura publicarea site-ul tau pe un nume de tip domeniu internationalizat. Un exemplu al continutului CERTIFICATULUI pentru un IDN este prezentat mai jos.
Nu numai detaliile CERTIFICATULUI digital va fi reflectat in in format internationalizat(localizat), dar si "Thawte Trusted Site Seal" va fi afisat, de asemenea,in limba locala. CERTIFICATELE de 256-bit SSL de criptare Thawte SSL123 sunt capabile de a furniza criptare pe 256-biti, standard in industrie la data curenta. Cu Thawte, tu ai de-a face cu o autoritate de certificare de tip "root". Acest lucru inseamna ca Thawte nu este dependent o alta AUTORITATE DE CERTIFICARE SSL.

Informatiile cuprinse intr-un CERTIFICAT Thawte SSL Web Server with EV. Cand instalati un Thawte SSL Web Server with EV pe server-ul dvs., clientii vor avea posibilitatea de vizualizare a urmatoarelor informatii:
* certificarea identitatii posesorului(operatorului) domeniului
* domeniu pentru care CERTIFICATUL a fost eliberat
* intervalul de valabilitate a CERTIFICATULUI. Acest lucru este extrem de important, deoarece arata utilizatorilor data de eliberare si cea de expirare a CERTIFICATULUI dvs. - CERTIFICATUL Thawte SSL Web Server este un CERTIFICAT semnat direct(UNCHAINED) de catre Thawte root CA. ... detalii

pret 478.63 Euro / 1 an
pret 957.26 Euro / 2 ani


OV - W - SGC

Globe SGC Wildcard SSL

CERTIFICATE SSL 128/256 biti concepute special pentru securizarea site-uri web de renume. SGC(Server Gated Cryptography) activeaza upgradare capacitalilor de criptare pe browserele mai vechi bazate pe criptare pe 40 de biti in criptare completa 128/256 biti - asigura protectia site-ul, este de incredere pentru cel mai mare numar de utilizatori de internet. Globe SGC SSL CERTIFICATELE reprezinta solutia profesionala pentru securizarea serverului Web si ofera simultan si o garantie de 250.000 USD.


CERTIFICATELE Wildcard SSL securizeaza subdomenii multiple de genul *.SSL-CERTIFICAT.ro (shop.SSL-CERTIFICAT.ro, www.SSL-CERTIFICAT.ro, SSL-CERTIFICAT.ro, etc...).
... detalii

pret 490.99 Euro/an


OV - S - SGC

Verisign Secure Site Pro

CERTIFICATELE SSL VeriSign Secure Site Pro realizeaza criptare REALA pe 128 biti pentru securizarea informatilor sensibile in cursul tranzactilor online.
Include o garantie de 250000 USD, livrare expres si "VeriSign Secured Seal".
Cea mai PUTERNICA criptare DISPONIBILA - In acest moment exita, inca, milioane de utilizatori de Internet din toata lumea care folosesc browser-e si sisteme de operare care nu utilizeaza conectarea la cea mai puternica criptare disponibila, decat daca exista instalat pe server un CERTIFICAT SSL "SGC-enabled".
VeriSign este leaderul furnizorilor de CERTIFICATE SSL "SGC-enabled", oferind posibilitatea de criptare pe 128 biti sau pe 256 biti pentru peste 99.9% din utilizatorii de Internet. (SGC: Strongest SSL Encryption - Cea mai puternica criptare SSL)

VeriSign, cel mai de incredere "security provider", este furnizorul de CERTIFICATE SSL de prima alegere al 93% din membrii "Fortune 500" al primelor 40 de banci majore la nivel mondial. Acestia au incredere in VeriSign datorita tehnologiei noastre de criptare cat si datorita procedurilor nastre riguroase de autentificare business.

Protejandu-ti site-ul cu VeriSign Secure Site with EV si afisand "VeriSign Secured Seal", clientii tai stiu ca tranzactile lor sunt sigure si ca identitatea ta este garantata. CERTIFICATELE SSL asigura encriptie standard pe minimum pe 40 biti pana la 256 biti. Totusi, in acest moment exita, inca, milioane de utilizatori de Internet din toata lumea care folosesc browser-e si sisteme de operare care nu utilizeaza conectarea la cea mai puternica criptare disponibila, decat daca exista instalat pe server un CERTIFICAT SSL "SGC-enabled".

Alege CERTIFICATUL SSL VeriSign Secure Site Pro with EV - "SGC-enabled" si "Extended Validation" - capabil sa ofere encriptie SSL pe 128 sau 256 biti SSL pentru peste 99.9% din vizitatorii site-ului. (SGC: Strongest SSL Encryption.)
... detalii

pret 740.99 Euro/an


EV - S

Verisign Secure site with EV

Ofera-le clientilor tai increderea in achizitia online folosind CERTIFICATUL SSL VeriSign Secure Site with EV. validarea extinsa determina afisarea barul de adresa pe fond verde in ultimele browser-e de siguranta sporita si protejeaza datele sensibile in procesul de comunicatie cu site-urile WEB, intranet sau extranet realizand o criptare pe minimum 40 si maximum 256 biti. Include o garantie de 100000 USD si "VeriSign Secured Seal" (integrat cu "EV Upgrader" - un produs in valoare de 300 USD).

Increderea afisata de bara de adresa pe fond verde, datorata utilizarii Validarii Extinse, ofera vizitatorilor o modalitate facila si de incredere de constientizarea a sigurantei online in site-ul dvs. In Microsoft Internet Explorer 7, Firefox, Safari, Opera and Chrome, bara de addresa (numele Web site-ului) de coloreaza in verde si afiseaza numele detinatorului CERTIFICATULUI SSL de validare EXTINSA. Barul de securitate afiseaza starea actuala a tranzactie, care este criptata si faptul ce organizatia detinatoare a fost autentificata conform celui mai riguros standard din industrie.

Toate CERTIFICATELE SSL VeriSign EV sunt insotite de "EV Upgrader" - un produs cotat la 300 USD, prima tehnologie disponibila comercial, care permite clientilor sa aiba o interfata sporita cu site-ul dvs.
VeriSign, cel mai de incredere "security provider", este furnizorul de CERTIFICATE SSL de prima alegere al 93% din membrii "Fortune 500" al primelor 40 de banci majore la nivel mondial. Acestia au incredere in VeriSign datorita tehnologiei noastre de criptare cat si datorita procedurilor nastre riguroase de autentificare business.

Protejandu-ti site-ul cu "Verisign Secure Site with EV" si afisand "VeriSign Secured Seal", clientii tai stiu ca tranzactile lor sunt sigure si ca identitatea ta este garantata. CERTIFICATELE SSL asigura encriptie standard pe minimum pe 40 biti pana la 256 biti. Totusi, in acest moment exita, inca, milioane de utilizatori de Internet din toata lumea care folosesc browser-e si sisteme de operare care nu utilizeaza conectarea la cea mai puternica criptare disponibila, decat daca exista instalat pe server un CERTIFICAT SSL "SGC-enabled".

Alege CERTIFICATUL SSL VeriSign Secure Site Pro with EV - "SGC-enabled" si "Extended Validation" - capabil sa ofere encriptie SSL pe 128 sau 256 biti SSL pentru peste 99.9% din vizitatorii site-ului. (SGC: Strongest SSL Encryption.) ... detalii

pret 925.99 Euro/an


EV - S - SGC

Verisign Secure site Pro with EV

Ofera-le clientilor tai increderea in achizitia online folosind CERTIFICATUL SSL VeriSign Secure Site PRO with EV. validarea extinsa determina afisarea barul de adresa pe fond verde in ultimele browser-e de siguranta sporita si protejeaza datele sensibile in procesul de comunicatie cu site-urile WEB, intranet sau extranet realizand o criptare pe minimum 40 si maximum 256 biti.
Include o garantie de 100000 USD si "VeriSign Secured Seal" (integrat cu "EV Upgrader" - un produs in valoare de 300 USD). Includes a $100,000 warranty and the VeriSign Secured Seal, with built-in EV Upgrader, a $300 value.

Increderea afisata de bara de adresa pe fond verde, datorata utilizarii Validarii Extinse, ofera vizitatorilor o modalitate facila si de incredere de constientizarea a sigurantei online in site-ul dvs. Bara de addresa (numele Web site-ului) de coloreaza in verde si afiseaza numele detinatorului CERTIFICATULUI SSL de validare EXTINSA. Barul de securitate afiseaza starea actuala a tranzactie, care este criptata si faptul ce organizatia detinatoare a fost autentificata conform celui mai riguros standard din industrie.

Toate CERTIFICATELE SSL VeriSign EV sunt insotite de "EV Upgrader" - un produs cotat la 300 USD, prima tehnologie disponibila comercial, care permite clientilor sa aiba o interfata sporita cu site-ul dvs.
Cea mai PUTERNICA criptare DISPONIBILA - In acest moment exita, inca, milioane de utilizatori de Internet din toata lumea care folosesc browser-e si sisteme de operare care nu utilizeaza conectarea la cea mai puternica criptare disponibila, decat daca exista instalat pe server un CERTIFICAT SSL "SGC-enabled".
VeriSign este leaderul furnizorilor de CERTIFICATE SSL "SGC-enabled", oferind posibilitatea de criptare pe 128 biti sau pe 256 biti pentru peste 99.9% din utilizatorii de Internet. (SGC: Strongest SSL Encryption - Cea mai puternica criptare SSL)
VeriSign, cel mai de incredere "security provider", este furnizorul de CERTIFICATE SSL de prima alegere al 93% din membrii "Fortune 500" al primelor 40 de banci majore la nivel mondial. Acestia au incredere in VeriSign datorita tehnologiei noastre de criptare cat si datorita procedurilor nastre riguroase de autentificare business.

Protejandu-ti site-ul cu "Verisign Secure Site Pro with EV" si afisand "VeriSign Secured Seal", clientii tai stiu ca tranzactile lor sunt sigure si ca identitatea ta este garantata. CERTIFICATELE SSL asigura encriptie standard pe minimum pe 40 biti pana la 256 biti. Totusi, in acest moment exita, inca, milioane de utilizatori de Internet din toata lumea care folosesc browser-e si sisteme de operare care nu utilizeaza conectarea la cea mai puternica criptare disponibila, decat daca exista instalat pe server un CERTIFICAT SSL "SGC-enabled".

Alege CERTIFICATUL SSL VeriSign Secure Site Pro with EV - "SGC-enabled" si "Extended Validation" - capabil sa ofere encriptie SSL pe 128 sau 256 biti SSL pentru peste 99.9% din vizitatorii site-ului. (SGC: Strongest SSL Encryption.)
... detalii

pret 999.99 Euro/an* Doresti cea mai buna cotatie pentru achizitionarea altor tipuri si marci de CERTIFICATE SSL disponibila pe piata?
* Ai nevoie de suport pentru implementarea de solutii de criptare si autentificare?
* Ai probleme cu setarea serverelor tale SSL?

Lasa-ne un mesaj si te vom contacta in cel mai scurt timp!Nu ai cum sa-ti generezi cheia de criptare(ssl key) si "certified signed request" (CSR)? Nu-ti fa probleme, CERTIFICATE SSL SHOP le-a rezolvat pentru tine! Astfel, in cursul procesului de comanda certificat SSL, ai la dispozitie un utilitar care genereaza pentru tine key-ul si csr-ul.

Nu sti cum sa faci setarile pe serverul tau? Viziteaza sectiunea ssl how to si foloseste-te de experienta noastra.

Toate preturile afisate sunt exprimate in Euro, nu includ TVA si au carater informativ! In cursul procesului de comanda, preturile vor fi afisate in RON, cu valoare TVA defalcata si vor fi acceptate ca finale.

CERTIFICATE SSL SHOP este un portal online de eliberare certificate ssl operat de catre R&D Software Solutions srl, destinat pietei internet si IT din Romania. Te rugam citeste termeni si conditii de utilizare a portalui si politica de confidentialitate