Autentificare


 
Cos
Produs Perioada
Nici un produs selectat
 

CERTIFICATE SSL (TOATE)

Best buy - DV - S

Domain Validation SSL

CERTIFICAT SSL pe 128 biti proiectate pentru criptare de web. Imbunatateste ranking-ul GOOGLE..
De incredere pentru peste 99.3% din utilizatorii de Internet curent, Domain Validation SSL este solutia pt site-urile noi sau medii unde increderea a fost stabilita si verificarea identitatii nu este necesara. ... detalii

pret 9.99 Euro / 1 an
pret 19.80 Euro / 2 ani


Best buy - DV - S

Globe Standard SSL

CERTIFICATE SSL pe 128 bit proiectate pentru criptare de web site-uri de volum scazut al tranzactiilor online.
De incredere pentru peste 99.3% din utilizatorii de Internet curent, Globe Standard SSL este solutia pt site-urile noi sau medii unde increderea a fost stabilita si verificarea identitatii nu este necesara. ... detalii

pret 12.99 Euro / 1 an
pret 24.80 Euro / 2 ani


Best buy - DV - S

COMODO Domain Validation

CERTIFICAT SSL destinat criptarii comunicatiilor web emis de COMODO. Imbunatateste ranking-ul GOOGLE..
De incredere pentru peste 99.3% din utilizatorii de Internet curent, CERTIFICATUL SSL COMODO Domain Validation [Positive SSL] este solutia pt site-urile noi sau medii unde increderea a fost stabilita si 1verificarea identitatii nu este necesara. ... detalii

pret 13.99 Euro / 1 an
pret 25.19 Euro / 2 ani


Best buy - DV - S

AlphaSSL Standard SSL by GlobalSign

CERTIFICAT SSL de tip "single domain name", cu emitere rapida, ideal pentru site-uri web entry-level. Iti securizeaza tranzactiile si sesiunile login, prin critare pe 256 biti. Pentru site-uri web, prin utilizarea facilitatilor SSL, se obtine marirea increderii. Prin utilizarea unui brand SSL binecunoscut global, iti sugeram sa alegi un CERTIFICAT SSL din gama brand-ului GlobalSign.
♦ Nu necesita prelucrarea de documente
♦ Eliberare rapida
♦ Secure Site Seal click-abil(verificare online a site-ului)
♦ De incredere pentru peste 99.3% din utilizatorii de Internet ... detalii

pret 21.60 Euro / 1 an
pret 36 Euro / 2 ani


Best buy - DV - W

AlphaSSL Widcard SSL by GlobalSign

CERTIFICAT SSL de tip "wildcard"(include totale subdomenile ex: *.SSL-CERTIFICAT.ro), cu emitere rapida, ideal pentru site-uri web entry-level. Iti securizeaza tranzactiile si sesiunile login, prin critare pe 256 biti. Pentru site-uri web, prin utilizarea facilitatilor SSL, se obtine marirea increderii. Prin utilizarea unui brand SSL binecunoscut global, iti sugeram sa alegi un CERTIFICAT SSL din gama brand-ului GlobalSign.
♦ Nu necesita prelucrarea de documente
♦ Eliberare rapida
♦ Secure Site Seal click-abil(verificare online a site-ului)
♦ De incredere pentru peste 99.3% din utilizatorii de Internet ... detalii

pret 79.80 Euro / 1 an
pret 144.50 Euro / 2 ani


Best buy - DV - W

COMODO Wildcard

COMODO Wildcard [Positive Wildcard SSL] este un CERTIFICATUL SSL de tip "wildcard"(include totale subdomenile ex: *.SSL-CERTIFICAT.ro), cu emitere rapida, ideal pentru site-uri web entry to medium level. Iti securizeaza tranzactiile si sesiunile login, prin critare pe 256 biti. Pentru site-uri web, prin utilizarea facilitatilor SSL, se obtine marirea increderii.

♦ Nu necesita prelucrarea de documente ... detalii

pret 84.50 Euro / 1 an
pret 156.00 Euro / 2 ani


Best buy - DV - S - SGC

GlobalSign DomainSSL for Microsoft OFFICE 365

CERTIFICAT SSL compatibil cu MS OFFICE 365
Include GRATUIT securizarea subdomeniilor "mail", "owa", "autodiscover"!
Licenta de utilizare utilizarea GRATUITA, pe mai multe servere!
Include GRATUIT componenta de encriptare "SGC"!

CERTIFICAT SSL de tip "single domain name", cu emitere rapida, cu encriptie puternica si veritabila pe 128 sau 256 biti, emise de autoritatea de certificare GlobeSign, brand SSL binecunoscut global. Recunoscut de toate browser-ele si device-uri - SSL fara compromis.
♦ Nu necesita prelucrarea de documente
♦ Eliberare rapida
♦ Secure Site Seal click-abil(verificare online a site-ului)
♦ De incredere pentru toate browser-ele si device-uri
♦ Garantie de $10000 ... detalii

pret 106.80 Euro / 1 an
pret 199.20 Euro / 2 ani


Best buy - EV - S

GlobeSSL EV SSL Certificate

Ofera-le clientilor tai increderea in achizitia online folosind CERTIFICATUL SSL "GlobeSSL EV SSL CERTIFICATE". validarea extinsa determina afisarea barul de adresa pe fond verde in ultimele browser-e de siguranta sporita si protejeaza datele sensibile in procesul de comunicatie cu site-urile WEB, intranet sau extranet realizand o criptare pe 256 biti. ... detalii

pret 110.50 Euro / 1 an
pret 192.40 Euro / 2 ani


Best buy - EV - S

COMODO GREEN BAR EV SSL

Ofera-le clientilor tai increderea in achizitia online folosind CERTIFICATUL SSL "COMODO GREEN BAR EV SSL". validarea extinsa determina afisarea barul de adresa pe fond verde in ultimele browser-e de siguranta sporita si protejeaza datele sensibile in procesul de comunicatie cu site-urile WEB, intranet sau extranet realizand o criptare pe 256 biti. ... detalii

pret 112.20 Euro / 1 an
pret 199.80 Euro / 2 ani


DV - M

Globe Standard Multi Domain SSL

Securizeaza multiple (pana la 100) nume de domenii cu un singur CERTIFICAT! Achita costul CERTIFICATULUI pentru fiecare domeniu dorit si poti astfel administra un singur CERTIFICAT mpentru toate domeniile tale! Exemplu: secure.mydomain.com; secure.mydomain.co.uk; secure.mydomain.net.

Valid pentru minimum 3 domenii, pretul unitar este pentru un singur domeniu ... detalii

pret 11.20 Euro/dom / 1 an
pret 22.00 Euro/dom / 2 ani


OV - M

Multi Domain SSL

CERTIFICATELE Multi Domain SSL - solutia pentru site-uri web multiple (pana la 100 de domenii pe un server) folosind un singur CERTIFICAT.

Solutia completa de validare a afaceri ofera o mai mare incredere utilizator. Intreprinderile pot consolida toate domeniile sigure intr-un singur CERTIFICAT. De exemplu: globehosting.com, secure.globehosting.net, globehosting.es, secure.globehosting.com.

In mod similar, clientii cu mai mult de un magazin online pot asigura toate site-urile lor intr-un mediu shared hosting cu o singura adresa IP fara a fi necesare servere separate, dedicate, de exemplu: secure.myshop1.com; secure.myshop2.com; secure.myshop3.com. (servere web bazate pe Apache )

... detalii

pret 14.99 Euro/dom/an


DV - S

Rapid SSL

CERTIFICAT digital eliberat ultra rapid, instalat in cateva secunde, RapidSSL este un CERTIFICAT SSL pe 128/256 biti de tip "single root".
RapidSSL.com este proprietarul "root"-ului folosit pentru eliberarea CERTIFICATElor digitale de tip RapidSSL, fiind in acest sens un furnizor de CERTIFICATE SSL serios si stabil. RapidSSL root este present in mod nativ in browserele IE 5.01+, Netscape 4.7+ and Mozilla 1+ ai in alete multe alte browsere ce ruleaza pe sistemele de operare Windows and Mac. RapidSSL este solutia ideala pentru securizarea site-urilor web ecommerce.
CERTIFICATELE digitale RapidSSL sunt recunoscute de aproximativ 99% din browsere si sunt ideale pentru site-uri web care deruleaza voume mici si medii de tranzactii ecommerce. Daca volumul tranzactiilor este mediu/mare si doriti garantia unui CERTIFICAT SSL de marca sau daca doriti un sigiliu web avansat (advanced site seal technology), va recomandam "Professional Level SSL CERTIFICATES".
... detalii

pret 16.15 Euro/dom / 1 an
pret 26.95 Euro/dom / 2 ani


DV - S

Thawte SSL123 Certificate

CERTIFICATUL SSL Thawte SSL123 reprezinta nivelul de baza de validare, care demonstreaza ca domeniul tau este CERTIFICAT si autorizat. Prin criptarea SSL, CERTIFICATUL asigura ca informatiile ramin private in procesul de comunicare dintre serverul tau Web si browserele clientilor tai.

Thawte ofera acum CERTIFICATE SSL pentru clientii care folosesc domenii in sistem internationalizat, fiind prima si singura AUTORITATE SSL care ofera pe piata acesta facilitate. Numele domeniilor in sistem internationalizat (IDNs) ofera un mecanism convenabil pentru ca utilizatorii sa acceseze site-urile in limba lor preferata. Sistemele Thawte sunt acum in masura sa recunoasca si sa emita CERTIFICATE care sa contina setul local de caractere in toate inregistrarile CERTIFICATULUI.
Acest lucru inseamna este ca puteti cumpara acum un CERTIFICAT de SSL123 pentru a asigura publicarea site-ul tau pe un nume de tip domeniu internationalizat. Un exemplu al continutului CERTIFICATULUI pentru un IDN este prezentat mai jos.
Nu numai detaliile CERTIFICATULUI digital va fi reflectat in in format internationalizat(localizat), dar si "Thawte Trusted Site Seal" va fi afisat, de asemenea,in limba locala. CERTIFICATELE de 256-bit SSL de criptare Thawte SSL123 sunt capabile de a furniza criptare pe 256-biti, standard in industrie la data curenta. Cu Thawte, tu ai de-a face cu o autoritate de certificare de tip "root". Acest lucru inseamna ca Thawte nu este dependent o alta AUTORITATE DE CERTIFICARE SSL.

Informatiile cuprinse intr-un CERTIFICAT SSL123. Cand instalati un CERTIFICAT SSL123 pe server-ul dvs., clientii vor avea posibilitatea de vizualizare a urmatoarelor informatii:
* domeniu pentru care CERTIFICATUL a fost eliberat
* intervalul de valabilitate a CERTIFICATULUI. Acest lucru este extrem de important, deoarece arata utilizatorilor data de eliberare si cea de expirare a CERTIFICATULUI dvs. SSL123 - CERTIFICATUL SSL Web SSL123 este un CERTIFICAT semnat direct(UNCHAINED) de catre Thawte root CA.
... detalii

pret 40.25 Euro / 1 an
pret 70.15 Euro / 2 ani


OV - S

Globe Unified Communications SSL

CERTIFICATELE Globe Unified Communications va ofera posibilitatea de a securiza Exchange Server sau Office Communications Server!

Aditional CN incluse: mail.domeniu.ro, owa.domeniu.ro si autodiscover.domeniu.ro ... detalii

pret 64.48 Euro / 1 an
pret 125.58 Euro / 2 ani


DV - W

Globe Standard Wildcard SSL

CERTIFICATELE Globe Standard SSL pe 128 biti sunt create pentru criptarea siteurilor WEB cu volum redus de tranzactii online. Globe Standard Wildcard SSL prezinta incredere pentru 99.3% din utilizitorii intrernetului si este Solutia pentru noile siteuri unde increderea a fost stabilita, iar verificarea entitatiilor (pentru a asigura identitatea) nu este necesara.
CERTIFICATELE Wildcard SSL securizeaza subdomenii multiple de genul *.SSL-CERTIFICAT.ro (shop.SSL-CERTIFICAT.ro, www.SSL-CERTIFICAT.ro, SSL-CERTIFICAT.ro, etc...). ... detalii

pret 84.50 Euro / 1 an
pret 156.00 Euro / 2 ani


OV - S

Thawte SSL Web Server Certificate

CERTIFICATUL Thawte SSL Web Server reprezinta nivelul complet de validare(nume domeniu si verificarea identitatii). Ofera posibilitatea encriptiei pe 256, 128, 56 sau 40 de biti in functie de posibilitatile browser-ului client si de capabilitatea de serverului tau WEB si a sistemelor de criptare(cipher suite) instalate pe acesta. Prin criptarea SSL, CERTIFICATUL asigura ca informatiile vehiculate in procesul de comunicare dintre serverul tau Web si browserele clientilor tai ramin private. Internationalized Domain Names (IDNs) asigura un mecanism facil de accesare a continutui website-ului D-vs. de catre utilizatori in limba lor preferata.

Thawte ofera acum CERTIFICATE SSL pentru clientii care folosesc domenii in sistem internationalizat, fiind prima si singura AUTORITATE SSL care ofera pe piata acesta facilitate. Numele domeniilor in sistem internationalizat (IDNs) ofera un mecanism convenabil pentru ca utilizatorii sa acceseze site-urile in limba lor preferata. Sistemele Thawte sunt acum in masura sa recunoasca si sa emita CERTIFICATE care sa contina setul local de caractere in toate inregistrarile CERTIFICATULUI.
Acest lucru inseamna este ca puteti cumpara acum un CERTIFICAT Twante SSL Web Server CERTIFICATE pentru a asigura publicarea site-ul tau pe un nume de tip domeniu internationalizat. Un exemplu al continutului CERTIFICATULUI pentru un IDN este prezentat mai jos.
Nu numai detaliile CERTIFICATULUI digital va fi reflectat in in format internationalizat(localizat), dar si "Thawte Trusted Site Seal" va fi afisat, de asemenea,in limba locala. CERTIFICATELE de 256-bit SSL de criptare Thawte SSL123 sunt capabile de a furniza criptare pe 256-biti, standard in industrie la data curenta. Cu Thawte, tu ai de-a face cu o autoritate de certificare de tip "root". Acest lucru inseamna ca Thawte nu este dependent o alta AUTORITATE DE CERTIFICARE SSL.

Informatiile cuprinse intr-un CERTIFICAT Thawte SSL Web Server. Cand instalati un CERTIFICAT Thawte SSL Web Server pe server-ul dvs., clientii vor avea posibilitatea de vizualizare a urmatoarelor informatii:
* certificarea identitatii posesorului(operatorului) domeniului
* domeniu pentru care CERTIFICATUL a fost eliberat
* intervalul de valabilitate a CERTIFICATULUI. Acest lucru este extrem de important, deoarece arata utilizatorilor data de eliberare si cea de expirare a CERTIFICATULUI dvs. - CERTIFICATUL Thawte SSL Web Server este un CERTIFICAT semnat direct(UNCHAINED) de catre Thawte root CA.
... detalii

pret 88.35 Euro / 1 an
pret 153.35 Euro / 2 ani


DV - S - SGC

GlobalSign DomainSSL Standard SSL

CERTIFICAT SSL de tip "single domain name", cu emitere rapida, cu encriptie puternica si veritabila pe 128 sau 256 biti, emise de GlobeSign, brand SSL binecunoscut global. Recunoscut de toate browser-ele si device-uri - SSL fara compromis.
♦ Nu necesita prelucrarea de documente
♦ Eliberare rapida
♦ Secure Site Seal click-abil(verificare online a site-ului)
♦ De incredere pentru toate browser-ele si device-uri
♦ Garantie de $10000 ... detalii

pret 104.4 Euro / 1 an
pret 187.2 Euro / 2 ani


DV - M - SGC

GlobalSign DomainSSL Unified Communications SSL

CERTIFICAT SSL de tip "Unified Communications"(multi domain name bundle), cu emitere rapida, cu encriptie puternica si veritabila pe 128 sau 256 biti, emise de GlobeSign, brand SSL binecunoscut global. Recunoscut de toate browser-ele si device-uri - SSL fara compromis.
♦ Nu necesita prelucrarea de documente
♦ Eliberare rapida
♦ Secure Site Seal click-abil(verificare online a site-ului)
♦ De incredere pentru toate browser-ele si device-uri
♦ Garantie de $10000 ... detalii

pret 1'st dom. 104.40 Euro / 1 an (add. dom. 52.80 Euro)
pret 1'st dom. 187.20 Euro / 2 ani (add. dom. 86.40 Euro)


CS

Code Signing by Global SSL

Code Signing, through the use of digital signatures, enables software developers to include information about themselves and their code with their software. Your end users who download digitally signed 32-bit or 64-bit Portable Executable (.exe, .ocx, .dll or other) or .cab files can be confident that code really comes from you and has not been altered or corrupted since it was created and signed. ... detalii

pret 154.70 Euro / 1 an
pret 299.95 Euro / 2 ani


EV - S

Thawte SSL Web Server with EV

CERTIFICATUL Thawte SSL Web Server with EV (validare EXTINSA) reprezinta nivelul complet de validare (nume domeniu si verificarea identitatii). Ofera posibilitatea encriptiei pe 256, 128, 56 sau 40 de biti in functie de posibilitatile browser-ului client si de capabilitatea de serverului tau WEB si a sistemelor de criptare(cipher suite) instalate pe acesta. Internationalized Domain Names (IDNs) asigura un mecanism facil de accesare a continutui website-ului D-vs. de catre utilizatori in limba lor preferata. Prin criptarea SSL, CERTIFICATUL asigura ca informatiile vehiculate in procesul de comunicare dintre serverul tau Web si browserele clientilor tai ramin private.
Increderea clientilor in "Green Address Bar Extended Validation SSL" ofera vizitatorilor site-ului WEB o cale usoara si sigura de marire a confidentei in aplicatia dvs. online. Bara de adresa a browser-ului client se schimba in verdre si afiseaza numele detinatorului CERTIFICATULUI de validare EXTINSA. Bara de "statutut securitate" a browser-ului afiseaza ca transactiei este encriptata si ca organizatia detinatoare a site-ului (CERTIFICATULUI) a fost autentificata in conformitate cu cele mai riguroase standarde disponibile in industrie.

Thawte ofera acum CERTIFICATE SSL pentru clientii care folosesc domenii in sistem internationalizat, fiind prima si singura AUTORITATE SSL care ofera pe piata acesta facilitate. Numele domeniilor in sistem internationalizat (IDNs) ofera un mecanism convenabil pentru ca utilizatorii sa acceseze site-urile in limba lor preferata. Sistemele Thawte sunt acum in masura sa recunoasca si sa emita CERTIFICATE care sa contina setul local de caractere in toate inregistrarile CERTIFICATULUI.
Acest lucru inseamna este ca puteti cumpara acum un CERTIFICAT Twante SSL Web Server with EV pentru a asigura publicarea site-ul tau pe un nume de tip domeniu internationalizat. Un exemplu al continutului CERTIFICATULUI pentru un IDN este prezentat mai jos.
Nu numai detaliile CERTIFICATULUI digital va fi reflectat in in format internationalizat(localizat), dar si "Thawte Trusted Site Seal" va fi afisat, de asemenea,in limba locala. CERTIFICATELE de 256-bit SSL de criptare Thawte SSL123 sunt capabile de a furniza criptare pe 256-biti, standard in industrie la data curenta. Cu Thawte, tu ai de-a face cu o autoritate de certificare de tip "root". Acest lucru inseamna ca Thawte nu este dependent o alta AUTORITATE DE CERTIFICARE SSL.

Informatiile cuprinse intr-un CERTIFICAT Thawte SSL Web Server with EV. Cand instalati un Thawte SSL Web Server with EV pe server-ul dvs., clientii vor avea posibilitatea de vizualizare a urmatoarelor informatii:
* certificarea identitatii posesorului(operatorului) domeniului
* domeniu pentru care CERTIFICATUL a fost eliberat
* intervalul de valabilitate a CERTIFICATULUI. Acest lucru este extrem de important, deoarece arata utilizatorilor data de eliberare si cea de expirare a CERTIFICATULUI dvs. - CERTIFICATUL Thawte SSL Web Server este un CERTIFICAT semnat direct(UNCHAINED) de catre Thawte root CA. ... detalii

pret 185.85 Euro / 1 an
pret 324.95 Euro / 2 ani


DV - W - SGC

GlobalSign DomainSSL Wildcard SSL

CERTIFICAT SSL de tip "wildcard"(include toate subdomenii ex: *.SSL-CERTIFICAT.ro), cu emitere rapida, cu encriptie puternica si veritabila pe 128 sau 256 biti, emise de GlobeSign, brand SSL binecunoscut global. Recunoscut de toate browser-ele si device-uri - SSL fara compromis.
♦ Nu necesita prelucrarea de documente
♦ Eliberare rapida
♦ Secure Site Seal click-abil(verificare online a site-ului)
♦ De incredere pentru toate browser-ele si device-uri
♦ Garantie de $10000 ... detalii

pret 352.8 Euro / 1 an
pret 633.6 Euro / 2 ani


EV - S - SGC

GlobalSign ExtendedSSL

GlobalSign ExtendedSSL (EV SSL validare EXTINSA) ofera nivelul complet de validare pentru domeniu si identitatea detinatorului acestuia.
Prin inglobarea tehnologiei SGC, CERTIFICATUL GlobalSign ExtendedSSL asigura nivelul cel mai puternic de criptare disponibil comercial.
GlobalSign ExtendedSSL cu SGC si EV inglobat este produsul preferat de detinatorii site-urilor web de comert electronic sau business online care doresc cresterea prestigiului site-ului si sa ofere cea mai mare incredere utilizatorilor sai. La aceasta decizie a operatorilor de aplicatii online contribuie:
CERTIFICAT SSL de tip "single CA".
♦ garantie de 250000USD din partea GlobeSign
pret atractiv
... detalii

pret 554.99 Euro / 1 an
pret 873.60 Euro / 2 ani* Doresti cea mai buna cotatie pentru achizitionarea altor tipuri si marci de CERTIFICATE SSL disponibila pe piata?
* Ai nevoie de suport pentru implementarea de solutii de criptare si autentificare?
* Ai probleme cu setarea serverelor tale SSL?

Lasa-ne un mesaj si te vom contacta in cel mai scurt timp!Nu ai cum sa-ti generezi cheia de criptare(ssl key) si "certified signed request" (CSR)? Nu-ti fa probleme, CERTIFICATE SSL SHOP le-a rezolvat pentru tine! Astfel, in cursul procesului de comanda certificat SSL, ai la dispozitie un utilitar care genereaza pentru tine key-ul si csr-ul.

Nu sti cum sa faci setarile pe serverul tau? Viziteaza sectiunea ssl how to si foloseste-te de experienta noastra.

Toate preturile afisate sunt exprimate in Euro, nu includ TVA si au carater informativ! In cursul procesului de comanda, preturile vor fi afisate in RON, cu valoare TVA defalcata si vor fi acceptate ca finale.

CERTIFICATE SSL SHOP este un portal online de eliberare certificate ssl operat de catre R&D Software Solutions srl, destinat pietei internet si IT din Romania. Te rugam citeste termeni si conditii de utilizare a portalui si politica de confidentialitate